Barion Pixel

Összes Mulatós stílusú előadó | KoncertBooking | Koncertszervezés, műsorrendelés közvetlenül a produkciótól.

Ügyfélszolgálat +36 30 157 9812

Összes Mulatós stílusú előadó

Csocsesz
Csocsesz több, mint 25 éve szórakoztatja élőben zenekarával, igény esetén tánckarával a közönséget. Pályafutása a TV2 Dáridó című műsorában indult, igazán ekkor vált közismerté. Utána Szuperbuli /M1 ,Story-Tv ATV -RTL -TV2 Zenebutik, Sláger Tv és Muzsika Tv műsorainak rendszeres vendége, fellépője. 2001-ben munkáját Líra-díjjal ismerték el, de a legnagyobb elismerés a közönség szeretete. 2014-től Sláger-Tv Sztár Like műsorvezetője. 2018 Áprilisától az RTL saját gyártású műsorának, a „Muzsika Tv Extra Csocsesszel” házigazdája! RTL Konyhafőnök VIP műsorának döntőse RTL- Fókusz, RTL- Reggeli, Gyertek át című műsorok, magazinok szereplője! A mulatós sztár zenekarával fesztiválok, városnapok, falunapok, esküvők, magánrendezvények/pl. születésnapok/ nagy kedvence. Műsorait a jókedv és a felhőtlen szórakozás jellemzi!
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Polgár Peti
2002-ben egy kis győri adónál indult a rádiós pályafutáson, ahonnan gyors váltásokkal a Kék Duna Rádióhoz, majd a Danubiushoz kerültem.Szerkesztettem, poénokat faragtam, hallgatók telefonhívásaira válaszoltam, majd rátértem arra, ami a szívemhez legközelebb állt, dalok átírása viccesen. Rengeteg rovatom volt a Danubiusnál, talán a legemlékezetesebb a „Városhimnuszok”. A Danubius megszűnte után a Class FM-hez kerültem, a Morning showban jelentkeztem minden pénteken Peti Hetes rovatommal, melyben a hét bulvárhíreiről daloltam humoros formában. 3 és fél év után képernyőre váltottam, a TV2 Frizbi műsorában szintén a celebek voltak a céltáblámon. 2014-től újra rádió, a legendás Rádiókabaré műsorának állandó szereplője lettem. Színpadi pályafutásom 2006-ban kezdődött, Ihos József (Kató néni) adott lehetőséget, hogy mellette bemutatkozhassak zenés humoristaként. Évekig jártuk együtt az országot és a környékbeli országokat, nagy sikerrel. 2009-től egyre sűrűbben kezdtek el hívni önállóan is fellépni, és azóta rengeteg helyen jártam és egyre több meghívást kapok. A zenés humor mellett párhuzamosan elindult a humoros mulatós műsorom is, majd 2014 decemberében megjelent első nagylemezem, Nagy buli van minálunk címmel. Ha egy minden korosztály számára szórakoztató, humoros, zenés műsort szeretne rendezvényére, vagy egy fergeteges mulatós show-t, vagy netán mindkettőt, ne habozzon, hívjon bátran! A műsoron kívül szívesen főzök, vezetek műsort, sőt egyedi dalt írását is vállalom akár szülinapra, esküvőre, vagy bármilyen alkalomra! Második nagylemezem Hun a Peti címmel jelent meg 2018-ban, ami 2019-ben Fonogram díjat kapott. Az utóbbi években digitális kislemezeket, illetve videoklippeket adtam csak ki, ezért már nagyon itt volt az ideje, hogy CD-n is megkaphassák a rajongók ezeket a dalokat. Így 2021-ben megjelent a harmadik nagylemezem Bulizzatok, magyarok! címmel, amire 13 népszerű sláger került fel.
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Pacsirták
Raj Zsuzsanna A Pacsirták legidősebb tagja 1980.03.09.-én született Nagykanizsán ugyan abban a kórházban, sőt ugyanattól az anyától és apától, mint a Szilvi, tehát nyugodtan kijelenthetjük, hogy zenei együttműködésük nagyon fiatalon indult. Édesanyjuk elmondása szerint az esti fürdetéseknél már kánont énekeltek, ami a kritikusok szerint persze nem volt több puszta gyereksírásnál, de a kákán is csomót keresők mindig is akadtak. Gondolhatjuk, hogy ezek után egyenes út vezetett a Zeneiskolába, ahol zongora 6 éves kínzása mellett jutott ideje évekig a gitárhúrokat is szaggatni. A Nagykanizsai Fúvós Zenekar oszlopos tagja, ahol szaxizik (b tenor).Egy ilyen muzikális családban elkerülhetetlen, hogy előbb-utóbb zenekarrá szerveződjenek(lásd.:Kelly Family), tehát 2006-ban megalakult mindannyiunk örömére a Pacsirták duó, és első hallásra bármily hihetetlennek is tűnik a hölgyek nem csak nagyon dekoratívak, hanem énekelni is tudnak. Aki nem hiszi bátran vegye meg a lemezüket - mert illegálisan lemásolni, vagy letölteni csúnya dolog. Raj Szilvia A Pacsirták legfiatalabb tagja 1982.10.10.-én született Nagykanizsán, cáfolva azt a tényt, hogy a legtöbb gyerek a 9.hónapban születik. Zenei tehetsége már korán megnyilvánult abban, hogy szerette a Mozart csokit. Járatták is zongoraórákra vagy 6 évig, és ének képzésre is 7 évig, de ennek ellenére muzikalitását nem tudták teljesen kiírtani. A vendéglátó iparban már régi zenésznek számít (24 év), követve a nagy elődök nyomdokait ő is itt szerezte előadói rutinja javát. Csoda, hogy mindezek mellett képes volt leérettségizni, elvégezni az idegenforgalmi technikumot, a banki szakügyintézői sulit. Persze amatőr előadói pályáját sem adta fel végleg, és rajongói megcsodálhatják tehetségét más műfajokban is. 2018-ban megjelent első saját daluk Oda van a legény a leányért címmel, melynek videoklipje lassan 2 milliós nézettségnek örvend a Youtube csatornájukon. 2021-ben megjelent harmadik nagylemezük a Mistral Music Kiadó jóvoltából ,,Oda van a legény a leányért" album címmel, melyen nagyrészt saját szerzemények szerepelnek. Legnagyobb siker számukra, hogy négy daluk az Oda van a legény a leányért, az Elmentél, a Piros csizmám jaj, de kifényesítem és a Táncra fel bekerült a Magyar Nótakincs IV. kötetébe magyar és angol nyelven.
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Sláger Tibó
Több mint 300 dal megalkotója, mejből tucanyi Sláger , Például: "Kék a szeme" Táncolj cigánylány" Amikor a szívem"Csalogány" Péntek 13" Rossz fiú"Készülj hozom a boldogságot" Mesterhármas " stb... Sikeres előadó már több mint 20 éve 3 Platina 3 Aranylemez lemez és egy Díszpolgári oklevél tulajdonosa 10 Sajátkiadású szerzői lemez, Hazai és nemzetközi sikerek (Svédország, Románia, Szlovákia, Kárpátalja) Műsora saját slágereiből épül fel,kicsik, nagyok, fiatalok és idősebbek vidám szórakoztatására!
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Sós Fecó
Sós Fecó Debreceni születésű , zenész családból származó fiatal énekes aki, 2015-ben lehetőséget kapott húgával a Sláger TV-nél arra, hogy együttesként megmutathassák magukat. Ekkora már saját szerzeményükkel állhattak a kamerák elé.A "Nyugi hugi" című dalukkal robbantak be igazán köztudatba, amivel elnyerték a TV nézők és a közönség rokonszenvét. 2017-ben külön - külön is jelentettek meg dalokat, videóklipeket, míg végül húga kilépett a formációból.2019-ben Fecó szóló karrierbe kezdett. Azóta is a Sláger TV mulatós csapatát erősíti és minden saját gyártású műsoruk ( Sláger TV Party, Eszem-iszom, dínom dánom, Zeneváró) állandó vendége.Saját dalaival és remek feldolgozásaival a közönség egyik nagy kedvence. Zenéje fiatalos, lendületes. Első szóló videóklipje a Csajetta, majd érkezett a Riviéra... Az év számos hétvégéjén szórakoztatja a közönséget az ország minden területén legyen az akár falunap, esküvő, születésnap, keresztelő. Reméli hogy önökhöz is eljut akár több alkalommal is így emelheti a rendezvény színvonalát a legnagyobb mulatós dalokkal :)
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Doree
Született: február 27Csillagjegye: HalakTestvérek: 1 fiútestvérLakhely: SzolnokKedvenc szín: Fekete és FehérKedvenc étel: Mindenevő, de a pacal a kedvencKedvenc ital: Whisky, pálinkaAmit nem szeret: Nincs ilyenKedvenc könyv: Szerelmes regényekKedvenc film: Dirty Dancing, Szerelmünk lapjaiKedvenc előadó: Sok vanKedvenc színész, színésznő: Nicole Kidman, Patrick Swayze 13 éves koráig csak édesapja révén volt része életének a zene -, aki zenekarban dobolt -, de ekkor mér kezdte érdekelni a színpad világa. Majd édesapja zenekarában először csak táncolt, majd később énekelni kezdett. Ezután próbálkozott különböző alacsonyabb kategóriás tv műsorokban, ahova lehetősége nyílt, majd 2016-ban a Muzsika Tv Frédy Show című műsorába is kapott egy lehetőséget. Ebben a másorban figyelt fel rá mostani managere, Gabriello, aki egyben a dalai szerzője is lett. Természetesen, a régi kapcsolatok is maradtak, így Rácz Aladárra, "Alival", és Szász M. Attilával sem váltak el útjai. 2016-ban feltűnt a Házibuli Attilával, szintén Muzsika Tv-s produkcióban, majd egyre többet szerepelt másutt is. Bár lojális maradt a Muzsika Tv-hez, az akkoriban még Suzy és Jollyként tevékenykedő sztárpár meghívására, egyre többet lépett fel a Zenebutik különböző műsoraiban is, mint pl a Wellness Buli Hétvége, Lesz ne mulass, Bakelit Fesztivál, Dalpresszó és sztár mulató. De meghívást kapott a Kedvenceink kedvencei című beszélgetős műsorba. Számtalan dala kering a virtuális térben, s 2020-ban leforgatta első videoklipjét, melynek címe, Szeress úgy, mint rég... volt. De tervei között számtalan új dal és klip is szerepel, s nemcsak a mulatós vagy pop vizein evez, hanem egy merész húzással belekóstolt a hip-hop műfajba is. A social médiában egyre több követőt tudhat magáénak, s dalai gyorsan közkedveltté válnak. Szabadszájú, őszinte, de ugyanakkor nem hivalkodó előadó, aki szerénysége mellett mindig szeret újat és újat tanulni, hogy fejlődése ne álljon meg. Ilyen mérföldkő volt számára az a felkérés, melyet Nótár Marytől, kedvenc előadójától kapott a Dana-Dom című műsorba, ahol hangjavító technikai segítség nélkül kellett minden előadónak énekelnie, cigányzenekar kíséretében. S persze, még mindig nincs vége, hiszen 2021-ben is rengeteg kihívás vár még rá.
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Boglárka
Boglárka(Pohly Boglárka) színházi szólókarrierje már gyermekkorában elkezdődött, 18 évesen pedig a Budapesti Operettszínház szólistája lett. Rövid időn belül a közönség legnépszerűbb szubrettje lett, nevét Oszvald Marika utódjaként emlegetik. Repertoárjában operettek, magyar nóták, közismert mulatós dalok mellett, saját szerzemények találhatók. A Muzsika Tv, és a Zenebutik csatornán is gyakran látható pl. Lakodalmas műsor. Tűzrőlpattant személyisége, akrobatikus tánctudása teszi igazán egyedi előadóvá. Egy fiatal előadó, aki remekül táncol, énekel, és cigánykerekezik... Debrecenben született. Nem művészcsaládban nőtt fel,de szülei mindvégig támogatták gyermekkori álmait. Gyermekszínészként indult pályafutása: Dorothy szerepével az Óz, a nagy varázsló zenés darabban, a Debreceni Csokonai színházban. Magyarország legfiatalabb szubrettjeként debütált a budapesti Operettszínházban, 18 évesen eljátszhatta a Marica grófnő Liza szerepét, a Csárdáskirálynő Stázi szerepét. Sok szerepét német nyelvterületen is eljátszotta nagy sikerrel. Gyermekkorában ritmikus gimnasztikázott, innen az akrobatikus tánképesség.. Elvégezte a BArtók Béla Konzervatórium ének-zebne szakát, oklevevelet szerzett színész 1, színész 2 minősítéssel, és 2009-ben diplomázott a Magyar Táncművészeti Főiskola táncpedagógus szakán. Apró termete miatt nem lehetett primadonna, de szubrett annál inkább! Aspáraga, a cigánykerék vcédjegyévé vált , csak úgy, mint elődjének Oszvald Marikának. Szólókarrierbe 2018-ban kezdett, azóta népszerú előadója a Muzsika Tv-nek, Zenebutik csatornának. 3 önálló nagylemeze jelent meg eddig, több ,mint 7 különböző hanghordozón, és Platinalemezen is szerepelt 2019-ben egy dala!! Színpadi ruhái gyakran a hagyományos magyar népviseletet , és zenei stílusát tükrözik.Repertoárján:operettek, magyar nóták, népdalfeldolgozások, ismert mulatós dalok és saját szerzemények is szerepelnek. Közel 2000 alkalommal lépett fel határon innen és túl..Izraeltől-Japánig..képviselve és hirdetve eme magyar műfajok szépségét és időtlenségét!
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Sztojka Tibi
Kedves szervezők! A NOLO Sound produkció bemutatja és figyelmébe ajánlja SZTOJKA TIBI a SLÁGER TV előadója, az alkalomhoz illően összeállított, Sláger, Mulatós, illetve saját dalok színes ás változatos zenés műsorát! Amennyiben felkeltettük figyelmét, örömmel várjuk a megrendelést!
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Vincenzo
Vincenzo egy tehetséges magyarországi mulatós zenész, aki a saját hangstúdiójában dolgozik, zongorán és gitáron játszik, valamint énekel is. Az elmúlt években számos felkérést kapott fesztiválokra és falunapokra, ahol a jó hangulat mindig fő szerepet játszik. Fellépésein mulatós mixek, saját dalok és ismert slágerek csendülnek fel, amire a közönség garantáltan tud bulizni. Érdemes kiemelni, hogy Vincenzo-ban némi roma vér is van, ami szintén hatással van zenéjére és stílusára. Vincenzo zenéjének stílusa egyedi és egyedülálló, ami miatt a rajongói tábor folyamatosan növekszik. Ha valaki egy jó hangulatú és felejthetetlen élményre vágyik, akkor Vincenzo zenéjére érdemes figyelni.
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Papp Dávid
Papp Dávid vagyok 22 éves. Mezőkövesden születtem 1995.12.04-én, ... A Muzsika tv Retro Disco műsor felfedezetje lettem közben a Hatoscsatorna állandó előadója és marketing menedzsere , Sztereoláz és a Szatmári Vigadó állandó előadója. Kiskorom óta vonzott a zene és a színpad .
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Keresés szűrése
Szűrés

Keretbeli felugró ablak(ok)

Időtúllépés

Időtúllépés

Kereséseinek száma meghaladta
az öt lehetőséget,
A további böngészéshez lépjen be
vagy regisztráljon itt!

Típus

Típus

Regisztráció

Belépés

Regisztráció

Regisztráció

Az oldal használata regisztrációhoz kötött.

Szociális

Regisztráljon az alábbi lehetőségek egyikével

vagy

Regisztráció

A név megadása kötelező.
Az e-mail cím megadása kötelező.
A telefonszám megadása kötelező.
A jelszó megadása kötelező.
Az adatkezelési irányelvek elfogadása kötelező
A felhasználási feltétek elfogadása kötelező.
A KoncertBooking vízjeles cover fotó használata kötelező.
Van már profilod? Jelentkezz be!

Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Amennyiben elfelejtette jelszavát, az alábbi mező kitöltésével, e-mail címének megadásával igényelhet újat.

Elfelejtett jelszó

Kérjük írja be a felhasználójához tartozó email címét.
Nincs még profilod? Regisztrálj itt!

Amennyiben nem kapta meg az aktiváló emailt, az alábbi mező kitöltésével, e-mail címének megadásával igényelhet újat.

Aktiváló email újraküldése

Amennyiben nem kapta meg az aktiváló emailt, az alábbi mező kitöltésével, e-mail címének megadásával igényelhet újat.

Aktiváló email újraküldése

Kérjük írja be a felhasználójához tartozó email címét.
Nincs még profilod? Regisztrálj itt!

Jelszó megújítása

Jelszó megújítása

Ha elfelejtette a jelszavát, küldünk Önnek egy linket, amivel létrehozhat egy új jelszót, és visszajuthat a fiókjába.

Jelszó megújítása

Kérjük írja be új jelszavát.
Kérjük írja be új jelszavát mégegyszer.

Figyelem!

Figyelem!

A funkció használatához kérjük lépjen be
vagy regisztráljon itt!

Meghívó küldése

Elfelejtett jelszó

Siker!

Siker!

Figyelem!

Figyelem!

Kiemelt nap!

Kiemelt nap!

A listában szereplő árak eltérhetnek! Kérem kérjen a chaten felvilágosítást!

Figyelem!

Figyelem!

Éjfél utáni fellépések esetén a helyes keresési dátum az újonnan induló nap dátuma. Pl. Egy szombaton kezdődő klub fellépés éjfél utáni időpontja vasárnap 01:00 kor keresendő!

Kiemelt nap!

Kiemelt nap!

A listában szereplő árak eltérhetnek! Kérem kérjen a chaten felvilágosítást!

Figyelem!

Éjfél utáni fellépések esetén a helyes keresési dátum az újonnan induló nap dátuma. Pl. Egy szombaton kezdődő klub fellépés éjfél utáni időpontja vasárnap 01:00 kor keresendő!

Figyelem!

Figyelem!

Az aktivációs linked érvényessége lejárt! A Belépés/Aktiváló email újraküldése menüpontból kérhetsz újat.

Keresés mentése

Keresés mentése

Keresését hozzáadhatja a naptárához, így az eseményben lévő linket megnyitva mindig friss találatokat kaphat.

Kiemelt nap!

Előadói lista küldése

Hibás emailcím!
Nincsenek előadók kiválasztva

Ajánlat küldése

Ajánlat küldése

Hibás emailcím!

Listázó linkjének küldése

Listázó linkjének küldése

Hibás emailcím!
Név megadása kötelező!
Bezárás