Barion Pixel

Összes Soul stílusú előadó | KoncertBooking | Koncertszervezés, műsorrendelés közvetlenül a produkciótól.

Ügyfélszolgálat +36 30 157 9812

Összes Soul stílusú előadó

Ripoff Raskolnikov Band
Ripoff Raskolnikov 18 éves korában nekivágott a világnak, utcazenészként járta az európai országokat. Kezdetekben az európai népzenék foglalkoztatták, majd dalszerzői munkájában fokozatosan egyre nagyobb szerepet kapott az amerikai folklorban gyökerező dalszerzői attitűd, ami Bob Dylan vagy akár Tom Waits zenéjét is meghatározza. Szuggesztív játékát és különleges színpadi megjelenését először 1987 novemberében láthatta a hazai közönség, azóta szerves részévé vált a hazai zenei életnek. Dalai az emberi érzelmek teljes spektrumát lefedik, Ripoff egyedi hangvételben szól szerelemről, szenvedélyről, veszteségről, a mindennapok nehézségeiről, de szól a szépre való törekvésről az élet minél teljesebb megéléséről is. Rendszeresen jelentkezik stúdió anyagokkal, a Small Worlds és az Odds and Ends című albuma egyaránt komoly elismerésekben részesült. A Ripoff Raskolnikov Band ma ez egyik legkiválóbb produkció a hazai palettán, a tagok valamennyien a műfaj élmezőnyébe tartozó veteránok. --- “ The song on Small Worlds could have been written by Bob Dylan, Jackson Browne, Jason Molina, Neil Young and Calexico. " (OOR / January 2019) “The eleven songs on the album are, without exception, very good. After listening to ‘Small World’ Ripoff Raskolnikov is unmistakably a great talent" (Heaven, March / April 2019)
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Nyári Károly
Nyári Károly hazánk egyik legismertebb énekes zongoristája, különleges énekhangjával és virtuóz zongorajátékával mindenkor elkápráztatja a közönséget. Pályáját Hollandiában kezdte, ahol közel 14 évet töltött és alkalma nyílt több világsztárral együtt játszani, mint Pavarotti, Michael Jackson, Elton John, Chaka Khan vagy Frank Sinatra. Sikereire való tekintettel 2018-ban megkapta a Prima díjat. Sokoldalúságát és karizmatikus egyéniségét megjelent albumai és teltházas, nagysikerű koncertjei fémjeleznek, neve egyet jelent az eleganciával és a minőséggel. 2016-ban ünnepelte pályafutásának 30. évfordulóját egy nagyszabású koncerttel a Müpában, a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben. 2017-ben pályája mérföldköveként, nagysikerű koncertet mutatott be a Magyar Állami Operaházban. Több ízben koncertezett az Erkel Színházban és hazánk kiemelt koncerttermeiben egyaránt, a saját alapítású Charles Music zenekarával és a több, mint 50 fős Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekara kíséretében. Koncertjeinek meghívott sztárvendégei minden alkalommal hazánk Kossuth-és Liszt-díjas előadóművészei. Nyári Károly koncertjeivel nemcsak hazánk, de Európa számos kiemelt koncerttermében is nagy sikert aratott, mint például 2011-ben a Párizsi Garnier Operában, ahol egyedülálló koncertjével lépett színpadra vagy 2012-ben a Londoni Olimpián, ahol hazánkat képviselve adott koncertet az IJF felkérésére. Az előadó nevéhez fűződik a minden év decemberében megrendezésre kerülő Budapesti Karácsonyi Koncert, melyet idén 16. alkalommal láthatnak a nézők és amely már hagyománnyá vált, egyben az ünnepi időszak kiemelt zenei eseménye. A művész koncertjeit rendszeresen figyelemmel kísérhetik a nézők a televízió képernyőjén keresztül is. Nyári Károly, mint hazánk egyik legkedveltebb, legsikeresebb előadója számos különböző formációban lép színpadra, mindenkor egy feledhetetlen, exkluzív zenei élményt nyújtva.
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Don Lázi Swingtet
The Godfather – ki ne ismerné a világhírű filmet?! Don Lázi, a zenekar vezetője, trombitaművész, énekes, a swing zene magyarországi keresztapája. Színpadi tapasztalata egyedülálló Magyarországon, számos nemzetközi sikereket tud maga mögött. Már 20 évesen fiatalkori zenekarával megnyerte a „Ki mit tud” tehetségkutató első helyezését, azóta pedig sokszor szerepelt televíziós, rádiós műsorokban. 20 évig volt a Benkó Dixieland Band szóló trombitása és énekese. Az elmúlt évtizedekben világhírű zenészekkel lépett közös színpadra: Leroy Jones New Orleansi trombitással közös turnén vett részt, fellépett Mike Vax amerika trombitással, Joe Murányival, Louis Armstrong klarinétosával, Janice Harringtonnal, Louis Armstrong énekesnőjével, Denis Gordon énekesnővel, Deitra Farr blues énekesnővel, Fülöp belga királynak Thoots Thielemans világhírű szájharmonikással adott közös koncertet A Don Lázi Swingtet tagjai zeneakadémiát végzett profi zenészek. Zenei stílusukat meghatározza az 1950-es évekbeli Las Vegasi swing zene. Ennek legkiemelkedőbb alakja Louis Prima olasz származású, Grammy-díjas zeneszerző, zenekar vezető, trombita művész, énekes világsztár volt, aki trombitájával meghódította a világot. Új stílust (shuffle) hozott létre, a rock and roll előhírnökeként tekintenek rá. A Don Lázi Swingtet ezt az olaszos temperamentumú különleges swing zenét mutatja be egyéni hangszerelésben.
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Group'N'Swing Zenekar
Az idén 18 éves, Fonogram díjas Group’n’Swing Zenekar (Magyarország elsőszámú Swing & Boogie Showzenekara), mindig kiemelkedő helyet foglalt el a hazai zenei palettán és megtiszteltetéssel tudhatja magának a szakma és a közönség egybehangzó elismerését. Koncertjeiket a kiemelkedő zenei minőség, sodró lendületű koreográfiák, felhőtlen jókedv, és a közönségüket is magával ragadó pozitív energia fémjelzik. Mujahid Zoltán és Molnár Enikő, a zenekar frontembereinek kiváló párosa, kiemelkedő énekesi tudásukkal, energikus színpadi jelenlétükkel teszik igazán teljessé a “show szakértői”-ként elhíresült hangszeres kiválóságokat. Az elmúlt több mint másfél évtizedben, túl 1000 koncerten, talán nincs is olyan része az országnak, ahol ne jártak volna, felejthetetlen élményt nyújtva közönségüknek. Számtalan televíziós, rádiós megjelenéseik (A Dal, Fábry show, TV2, Szerencseszombat, Családarát, Fem3, HírTv, Ridikül műsor főcímdala, Jazzy Rádió, Petőfi rádió, Kossuth Rádió, stb.) azokhoz is eljuttatták különleges zenéjüket, akik nem tudtak személyesen ellátogatni koncertjeikre. A zenekar a saját dalaik mellett, világslágereket is előszeretettel dolgoz fel. Valamennyit a saját arculatukra/hangzásukra alakítva, emiatt bármilyen korszakból való és stílusú szerzeményekről legyen szó, azok tökéletesen illeszkednek műsorukba. Egyedülálló koncertjeik valamennyi korosztály számára élményekben gazdag, rendkívül sokszínű szórakozást nyújtanak. Koncertjeiken az említett világslágereken kívül, valamennyi nagylemezük legjelentősebb, legismertebb dalai is elhangzanak (Amíg élek, Botrány, Szerelem az irodában, Fránya pénz, Játszom tovább, Az élet sója, Ha senki se lát, stb.). A Group’N’Swing Zenekar büszkén képviselte hazánk zenei sokszínűségét Dubajban a Világkiállításon, 2022 januárjában.
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Kovács Júlia
Kovács Júlia énekesnő. Életét a zene és a jog világának kettőse jellemzi. Gyermekkorában rendszeres résztvevője és díjazottja volt különböző népdaléneklési versenyeknek. 2008 óta különböző zenei formációk (Dowtown Swing, DiscoRodeo, Czinege Banda, Valami swing, Bizonytalan Aktaútvonal Szindróma) énekese, a Costa hajótársaság által rendezett VOICE of the Sea kétszeres nyertese. 2008-tól Mujahid Zoltán jazz-ének tanítványaként, majd 2014-től Magyar Hajnal Énekstúdióban Óvári Éva tanítványaként, 2023-óta Ambrus Rita tanítványaként képzi magát folyamatosan. Jogászi karrierje és kisgyermekes családanyasága mellett a színpadon találta meg önmaga valóját. Júlia zenei repertoárja meglehetősen széleskörű, a koncertek során nemcsak a produkcióra fókuszál, hanem arra is, hogy valódi kapcsolatot teremtsen a hallgatósággal. Minden koncert egyedi és megismételhetetlen, mindig az adott célközönségnek és eseménynek szólnak a dalok - így minden találkozás tartogat valami újat. Zenéjét leginkább inspiráló külföldi előadók: Adele, Aretha Frankin, Beyonce, Ella Fitzgerald, Etta James, Joss Stone, Lady Gaga, Tina Turner. Magyar előadók közül: Cserháti Zsuzsa, Katona Klári dalai állnak hozzá a legközelebb. Rendelhető műsorok: 30 perces szóló fellépés: A műsorban Júlia legkedvesebb énekesnőinek, mint Adele, Aretha Frankin, Lady Gaga, Tina Turner dalait és energiáját adja vissza szívvel lélekkel a színpadon. 45- 60 perc akusztik műsor: Ebben a műsorban a legismertebb pop-rock dalok akusztikus feldolgozásban kerülnek egy kiszenekarral előadásra. 45- 60 perc kiskoncert: Kovács Julcsi és az őt is kísérő zenekar a hazai és külföldi zeneirodalom legkiemelkedőbb dalait veszi sorra. A zene által egy különlegesen intim, bensőséges atmoszféra jön létre a hallgatóság és a zenészek legnagyobb örömére - valódi örömzenére kell készülni:))
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Kamilka & Pesti Sikk
Hollywood tündöklő zenésfilmes világának aranykora és a hazai sikkes és csillogó swing korszak érája elevenedik meg a színpadon a Kamilka & Pesti Sikk zenekar által. A múlt zenei kincseinek stílusos és mai előadásában egy igazán vidám, szórakoztató műsor által szeretnénk közel hozni a klasszikus tánczene érdemeit a 100 évvel később azt hallgató közönségünkhöz - mindezt 100%-ban magyar nyelven. Legyen részese a gyémántporos időutazásnak!
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Szűcs Gabi
Egy pazar, füstös hang – egy igazi díva Szűcs Gabi, Fonogram és Emerton -díjas énekesnő, a hazai zenei élet különleges hangú előadója, aki több műfajban is kiemelkedőt alkotott, több mint 20 éves pályafutása során. A hagyományos swing zene, a klasszikus ’30-as, ’40-es évek szórakoztató muzsikájának egyik legjobb hazai előadója és az electro swing zene első számú képviselője. A Cotton Club Singers együttes alapító tagjaként 14 évig a zenekar tagja volt, 2007-ben kivált az énekegyüttesből. Szólókarrierje során sokszínű és változatos zenei útra lépett. Egyedi, füstös hangja a swing és a jazz műfaj irányába terelte, de otthonosan mozog a pop és a soul műfajában is. Angolul és magyarul, saját dalokat vagy sztenderdeket énekel, jellegzetes alt hangja, szenvedélyes előadásmódja meghatározó alakjává tette a hazai zenei életnek.Nőiesség, humor, lendület: ez párosul az erős színpadi jelenléttel. „ Nem emlékszem a pillanatra, amikor eldöntöttem énekesnő leszek. Egész életem efelé vitt, a színpadra, ahol szórakoztathatok, ahol kitárhatom a szívemet, ahol nő leszek, ahol a legjobbat hozhatom ki önmagamból. Ahol szeretek és szeretnek. A hangomon keresztül, a zenén keresztül.” 2013-ban jelent meg első szólóalbuma, a Swinging Amy, melyen a tragikus sorsú énekesnő, Amy Winehouse dalait dolgozza fel, swinges stílusban. Első magyar nyelvű albuma 2014-ben jelent meg, Tűsarkú lépteim címmel, melyet a csodás ’60-as évek „Dolce vita” életérzése inspirált, és amelyet 2015-ben Fonogram-díjjal jutalmaztak. Jelenleg az első hazai electro-swing formáció, a STEREO SWING énekese, alapító tagja, ebben a felállásban dalszerzőként is közreműködik. A Stereo Swing formáció elektronikus alapú swing zenét játszik, lüktető, táncolható, „Nagy Gatsby” stílusban. A formáció a leginkább Parov Stelar zenéjéhez hasonlóan könnyed, vidám, igazi mulatságra való zene. Állandó szereplője a jelentősebb hazai fesztiváloknak, koncerttermeknek, jazz-kluboknak. Nagyszabású, különleges projektek, céges rendezvények rendszeres fellépője. Big City
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Jazz Today
A zenekar 2015-ben alakult, repertoárjukban amerikai jazz dalok és feldolgozások szerepelnek. Tagjai a hazai jazzélet elismert és sokat foglalkoztatott képviselői. Egyedi, különleges hangzásviláguk, friss, dinamikus előadásmóduk teszi igazán kuriózummá produkciójukat. Ének: Bolba Éva, zongora: Dr. Dorogi Ákos, nagybőgő: Radics József, jazz gitár: Szili Róbert. Rendezvényekre, fesztiválokra egyaránt meghívhatóak és garantáltan maradandó élménnyel teszik gazdagabbá az Önök programját. Kérjük tekintsék meg bemutatkozó kisfilmjüket:Jazz demo
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Funk & Soul Joy zenekar
Funk&Soul Joy biográfia Előzmények, eredmények: A most 18 éves Hegedűs Bori a Funk&Soul Joy főénekese kisgyerek-kora óta rendszeresen énekel népdalokat és modern műfajokat egyaránt, és rendszeresen kitűnően szerepel helyi és országos énekversenyeken és jelentős elismeréseket ért el: • 2014 tavaszán az Országos NetversFeszt különdíját,• 2015 nyarán a Szigetköz Hangja országos verseny gyerekkategória I. helyezését.• 2015 szeptemberében a Vármegye Hangja I. helyezését • 2015 novemberében a mosonmagyaróvári Sattler Alapítvány neki ítélte elsőként a "Zenei Tehetség Díja 2015" elnevezésű Sattler-díjat. • 2016. május 15-16-án Várpalotán az Országos Zenés "szinház az egész világ" Operett és Musical versenyen szólistaként a meghirdetett FŐDÍJ egyik nyertese lett! • 2016. 2017. 2018. 2019 -négy éven át a Tiszán innen, Dunán túl” országos népdaléneklési minősítő verseny – szóló ének - KIEMELT ARANY, KIEMELT ARANY, ARANY, KIEMELT ARANY minősítés. 2021 Hegedűs Bori és Tempfli Erik: A Duna Tv-n megrendezett "A DAL" c. országos verseny pontszám szerinti 13. helyezettjei az "Altató" c. saját szerzeményű dalukkal 2022. Hegedűs Bori és Tempfli Erik: A Duna Tv-n megrendezett "A DAL" c. országos verseny döntős 5.. helyezettjei az "Anya" c. saját szerzeményű dalukkal Funk&Soul Joy zenekari előzmények: 2014- 2018. Néhány saját szám korai verziójának felvétele stúdióban. 2018. November Funk&Soul Joy koncertzenekar-alapítási koncepció (Budapest), zenekari tagok meghívása és válogatása 2019. februártól rendszeres zenekari próbák, cover-tanulmányok, új tagok meghallgatása 2019. április - Első közös sztereó coverek készítése félstúdió-környezetben és azok megosztása a Soundcloudon, Youtube-on és a Facebookon. 2019. szeptember – Első két saját szám megjelentetése a közösségi csatornákon: Swim in the Lake, Dirty Long Road, 2019. október – Első színpadi videófelvételek készítése, 2019. november 21.– Az első teljes videófelvételek megosztása a közösségi csatornákon. Az első cover-videó: Incognito – Deep Waters – cover, lásd: https://www.youtube.com/results?search_query=funk%26soul+joy 2020. március 7. Nagykoncert Izsákon - Zörey Klub 2020. Márc. 7. - A koncert nagyon pozitív független sajtókritikát kapott: https://vira.hu/2020/03/09/nonapi-oromzene-a-zorey-ben/?fbclid=IwAR2-FLl7lGsmA1JSjHOJE_-7-WT95UoQ-FIxEoGC_pBQDXPimmpBQ56eyWo 2021.szept.10. 90- perces Nagykoncert Mosonmagyaróváron a Szigetköz ízei és Vármegye borai fesztiválon. 2021.okt.3 . 90- perces Nagykoncert Mosonmagyaróváron az Őszi Hacacáré program keretében 2021.okt. 9. 90- perces Nagykoncert Nagykoncert Izsákon - Zörey Klub 2020
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Vintage Dolls
A Vintage Dolls zenekar 2017 tavaszán alakult meg az 1930-as, 1940-es évek népszerű vokál trióinak mintájára. Az autentikus vokál triót egy jazz quintet kíséri, melynek tagjai mind elismert zenészei a magyar jazz életnek. (Tálas Áron - zongora, Szabó Illés - gitár, Benedek Áron - trombita, Bögöthy Ádám - nagybőgő, Hidász Tomi - dob) A produkció az autentikus hangzáson túl, a pontosan kidolgozott megjelenésnek, koreográfiának és műsorszerkesztésnek köszönhetően, komplex zenei és színházi élményt nyújt közönsége számára. Felidézi a régi fekete-fehér filmek vidám hangulatát, ikonikus ruháit és frizuráit. Szakmai hitelességüket igazolja, hogy megalakulásukat több éves zenei felkészülés és kutatómunka előzte meg. DÍJAK/ELISMERÉSEK: 2018 - MÜPA XI. Jazz Showcase - Különdíj Az idén 5 éves zenekar régen várt első albuma egyedi színfolt a hazai jazz szcénában. A lemez hangulatát átszövi a Vintage Dolls koncertekre jellemző vidámság, könnyed játékosság, valamint elegancia. “A Vintage Dolls a magyar jazz szcéna ikonikus formációja, igazi üde színfolt az a nőies lágyság és báj, ahogy a kor slágereit feldolgozzák.” - S. Töttő Rita (Feol.hu) Nemcsak a hazai jazz fesztiválok rendszeres fellépői, de az Erdélyben szervezett Magyar Napok sikeres fellépői is. Céges rendezvényeken is garantált a vintage hangulat és az időutazás.
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Keresés szűrése
Szűrés

Keretbeli felugró ablak(ok)

Időtúllépés

Időtúllépés

Kereséseinek száma meghaladta
az öt lehetőséget,
A további böngészéshez lépjen be
vagy regisztráljon itt!

Típus

Típus

Regisztráció

Belépés

Regisztráció

Regisztráció

Az oldal használata regisztrációhoz kötött.

Szociális

Regisztráljon az alábbi lehetőségek egyikével

vagy

Regisztráció

A név megadása kötelező.
Az e-mail cím megadása kötelező.
A telefonszám megadása kötelező.
A jelszó megadása kötelező.
Az adatkezelési irányelvek elfogadása kötelező
A felhasználási feltétek elfogadása kötelező.
A KoncertBooking vízjeles cover fotó használata kötelező.
Van már profilod? Jelentkezz be!

Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Amennyiben elfelejtette jelszavát, az alábbi mező kitöltésével, e-mail címének megadásával igényelhet újat.

Elfelejtett jelszó

Kérjük írja be a felhasználójához tartozó email címét.
Nincs még profilod? Regisztrálj itt!

Amennyiben nem kapta meg az aktiváló emailt, az alábbi mező kitöltésével, e-mail címének megadásával igényelhet újat.

Aktiváló email újraküldése

Amennyiben nem kapta meg az aktiváló emailt, az alábbi mező kitöltésével, e-mail címének megadásával igényelhet újat.

Aktiváló email újraküldése

Kérjük írja be a felhasználójához tartozó email címét.
Nincs még profilod? Regisztrálj itt!

Jelszó megújítása

Jelszó megújítása

Ha elfelejtette a jelszavát, küldünk Önnek egy linket, amivel létrehozhat egy új jelszót, és visszajuthat a fiókjába.

Jelszó megújítása

Kérjük írja be új jelszavát.
Kérjük írja be új jelszavát mégegyszer.

Figyelem!

Figyelem!

A funkció használatához kérjük lépjen be
vagy regisztráljon itt!

Meghívó küldése

Elfelejtett jelszó

Siker!

Siker!

Figyelem!

Figyelem!

Kiemelt nap!

Kiemelt nap!

A listában szereplő árak eltérhetnek! Kérem kérjen a chaten felvilágosítást!

Figyelem!

Figyelem!

Éjfél utáni fellépések esetén a helyes keresési dátum az újonnan induló nap dátuma. Pl. Egy szombaton kezdődő klub fellépés éjfél utáni időpontja vasárnap 01:00 kor keresendő!

Kiemelt nap!

Kiemelt nap!

A listában szereplő árak eltérhetnek! Kérem kérjen a chaten felvilágosítást!

Figyelem!

Éjfél utáni fellépések esetén a helyes keresési dátum az újonnan induló nap dátuma. Pl. Egy szombaton kezdődő klub fellépés éjfél utáni időpontja vasárnap 01:00 kor keresendő!

Figyelem!

Figyelem!

Az aktivációs linked érvényessége lejárt! A Belépés/Aktiváló email újraküldése menüpontból kérhetsz újat.

Keresés mentése

Keresés mentése

Keresését hozzáadhatja a naptárához, így az eseményben lévő linket megnyitva mindig friss találatokat kaphat.

Kiemelt nap!

Előadói lista küldése

Hibás emailcím!
Nincsenek előadók kiválasztva

Ajánlat küldése

Ajánlat küldése

Hibás emailcím!

Listázó linkjének küldése

Listázó linkjének küldése

Hibás emailcím!
Név megadása kötelező!
Bezárás