Barion Pixel

KoncertBooking: Tudjuk, mit olvasol idén nyáron – kedvenc zenei szakkönyveink

külföld - 2022.06.15

Tudjuk, mit olvasol idén nyáron – kedvenc zenei szakkönyveink

Itt a nyár, elérkezett a koncertszezon, ugyanakkor a fellépések mellett érdemes időt szánni a zeneipari ismereteid bővítésére is – az alábbi szakkönyvek akár egy hosszú autóút alkalmával, vagy a jól megérdemelt vízparti pihenés közben is elolvashatók. Kellemest a hasznossal, szokták mondani. Az alábbiakban 10 fontos, angolul elérhető kiadványt hoztunk nektek mindehhez – jó agytágítást kívánunk!

De előtte beszéljünk arról, hogy a zenei üzletág jelentősen megváltozott az elmúlt évtizedekben, de még mindig ugyanolyan versenyképes, ha nem jobban, mint korábban. Anno az előadók és a zenekarok csak turnézással, tehetségkutatókon való részvétellel és demók megjelentetésével tudták növelni közönségüket és eladásaikat. Most olyan korban élünk, amikor a végtelen számú tehetség bukkan fel, akik nagyon sokféle módon megoszthatják zenéiket a világgal, és könnyebben kezeikbe vehetik a saját sorsukat – persze a kellő szakmai segítség, menedzsment mellett.

A közösségi média és a streaming szolgáltatások egészen új irányt jelöltek ki a zeneiparban.

Mi kell tehát ahhoz, hogy beinduljon a szekér – persze a tehetség meglétén kívül? Többek között az, hogy megértsd az iparág működését, a bevételszerzési források működését, ismerd a buktatókat, légy elkötelezett és gondolkozz stratégiában... Többek között ezeket a témákat árnyalják az alábbi bestseller könyvek. 

All You Need to Know About the Music Business (Donald S. Passman)

Ezt a könyvet egy jogász írta, aki évtizedek óta dolgozott a zeneiparban – minden zenész könyvespolcán ott a helye. Donald Passman kiadványát többször frissítették, de egyébként meglátásai időtlenek és mindig aktuálisak. Ez a „veterán zenei ügyvéd" végigvezet olyan témákon, mint a streamelés, a szerzői jogok, a lemezszerződések, a jutalékok és díjak, a dalírás, a kiadás, a koncertek, a turnék, a merchandising és a nyereség maximalizálása. Felbecsülhetetlen értékű gyakorlatias tanácsokat ad zenészeknek, kiadóknak, promótereknek és menedzsereknek egyaránt.

A legutóbbi 10. kiadás 2019-ben jelent meg, és naprakészen foglalja össze a kiszámíthatatlan üzletág legújabb változásait és technológiai fejlődést. A könyv alapossága páratlan, mivel a zeneipar szinte minden aspektusát érinti.

How To Make It in the New Music Business (Ari Herstand)

Ez a könyv, melyet szerzőjének valós története ihletett, lépésről lépésre taglalja a fan- és követőtábor felépítésének, a jogdíjak megszerzésének, a zenék minél több helyre való eljuttatásának, a koncertfoglalásnak, a közösségi média és a streaming szolgáltatások kezelésének, a merchandising termékek eladásának módjait, sőt, a filmezés és televíziózás témakörei is helyet kaptak benne.

A szerző felhasználja a zeneipari ranglétra megmászása során szerzett több éves tapasztalatát, miközben sok fogalmat is tisztáz. Megmutatja továbbá, hogy hogyan lehet a legjobban kihasználni az iparág jelenlegi helyzetét.

Music Money and Success 8th Edition: The Insider's Guide to Making Money in the Music Business (Jeff Brabec, Todd Brabec)

Jeff és Todd Brabec tudják, hogy a zenei üzletág nehéz döntésekkel, pénzügyi és szerződésekkel kapcsolatos kérdésekkel átszőtt iparág. Azért írták ezt a könyvet, hogy végigkalauzoljanak az összes aknamezőn, hogy aztán sértetlenül, sőt, sikereket elérve integethess a veszélyes zónákon átlépdelve, a túlpartról. A könyv a 8. kiadásnál jár és egyfajta „bibliának” tekinthető a szakmában.

Filmek, lemezeladások, letöltések, streamek, reklámok, televízió, videójátékok, Broadway, újmédia, szerződések, szinkronlicencek, kiadások... soha korábban nem állt rendelkezésre ennyi bevételi forrás zenészek. Ez a könyv megmutatja, hogyan hozhatod ki ezekből legtöbbet.

Get More Fans: The DIY Guide to the New Music Business (Jesse Cannon, Todd Thomas)

Jesse Cannon és Todd Thomas ma már klasszikusnak számító útmutatóját 2020-ban egy újabb kiadásban frissítették. Ez az éleslátó könyv Jesse Cannon népszerű Musformation című blogjából készült, és olyan témákkal foglalkozik, hogy hogyan készíts virális YouTube-videókat, hogyan kerülj fel zenéddel a Spotify lejátszási listáira, hogyan reklámozd magad, és hogyan használd ki a közösségi média (Facebook, Twitter, Instagram, Soundcloud) zenéd promóciójához. Ez a kötet tele van minőségi tanácsokkal arra vonatkozóan, hogy miként szerezhetsz követőket és hogyan bővítheted saját zenei piacodat.

Ezekre figyelj, ha szeretnéd felturbózni a social média oldalaidat!

The Music Business Advice Book: 150 Immediately Useful Tips From The Pros (Bobby Owsinski)

Ha azt mondjuk, hogy ez a könyv hasznos, az enyhe kifejezés. Bobby Owsinski 150 hasznos tanácsot gyűjtött össze, amelyek azonnal használhatók a szakmában a kezdők számára. 

A hálózatépítéstől kezdve, a csapatmunkán, a szerzői jogokon, a felszámítandó összegeken át az álmok megvalósításáig ez a könyv rendkívül hasznos tudást rejt magában. A könyv Owsinski Inner Circle Podcastjának ötéves tartalmán alapul.

Tanulj, fejlődj, inspirálódj – a legjobb szakmai podcastek zenészek számára

The Realist's Guide to a Successful Music Career (Joel Cummins, Matt DeCoursey)

Ez a könyv a sikeres indie zenész, Joel Cummins és Matt DeCoursey szerző különleges „találkahelye”. Realista útmutatójuk azért készült, hogy kulcsot adjon a zenészeknek a zeneiparban való érvényesüléshez. 

A könyv kiemelkedő részei az interjúk; a szakmai nagyjai osztják meg tippjeiket, trükkjeiket a zenélés üzleti oldaláról. Huey Lewis, Susan Tedeschi, Chuck Leavell, Victor Wooten, Jake Cinninger, Nikki Glaspie és még sokan mások élethosszig tartó zenei karrierjük során szerzett tapasztalataikról beszélnek ezekben az interjúkban, és felfedik, hogyan lehet sikert elérni, továbbá elkerülni a kudarcokat, kezdő hibákat a zenei pályán. 

How to Use Spotify Playlists to Launch Your Career in Music (George Goodrich)

Ezt a könyvet a Playlist Push alapítója írta, aki sok más módszert is bemutatott már azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehet több százezer streamet elérni Spotify lejátszási listák segítségével. 

A How to Use Spotify Playlists to Launch Your Career in Music egy gyakorlatias útmutató - mindent elmond, amit tudni érdemes a Spotify használatáról, hogy zenei karrieredet a következő szintre emelhesd. Ha az a célod, hogy megtanuld, hogyan lehet betörni az egyik legjelentősebb streaming platformra, akkor ez a könyv neked szól.

Trükkök a Spotify algortimusának befolyásolására

Music Marketing for the DIY Musician: Creating and Executing a Plan of Attack on a Low Budget (Bobby Borg)

A könyvben található tanácsok hozzáférést biztosítanak a legsikeresebb zenei marketing cégek által használt technikákhoz, és megmutatják, hogyan kell ezeket DIY megvalósítani. Vagyis Borg kiadványa nagyszerű forrás azok számára, akiknek a marketinget nehéz megérteni. 

Átfogó, érthető, és úgy van szerkesztve, hogy szakaszról szakaszra ugorhass, attól függően, hogy mit érzel relevánsnak és mit nem. Ez a könyv megmutatja a zenészeknek, hogyan valósíthatják meg önmagukat, miközben pénzt takarítanak meg, és hűek maradnak művészi elképzeléseikhez. A frissített kiadás interjúkat, előrejelzéseket, marketingterveket és példákat tartalmaz a jelenlegi zenei szcénából merítkezve. 

Könyvek, amik segítenek elkészíteni a marketing stratégiádat - Fotó: Unsplash

How Music Works (David Byrne)

David Byrne több évtizedes zenei pályafutásán át vezeti végig az olvasót a zene mint művészeti forma egyedülálló történetén, valamint azokon a különféle erőkön, amelyek a múltban és a jelenben formálták azt. 

Miért hozzuk létre a zenét? Hogyan fogyasztjuk? Hogyan terjesztjük? Ez a könyv nem a zenei üzletágról szól. Ugyanakkor számos olyan dolgot felvázol, amelyek befolyásolják, hogy hogyan és miért élvezik a zenét az emberek, és miért olyanok a siker formái, amilyenek. Természetesen kevésbé „hogyan kell”-könyv, ez inkább egy olyan olvasnivaló, amely kibővíti a tudásod a zeneművészetek és a zene emberi tapasztalásai kapcsán.

Az élőzene varázsa – a közösségi zeneélmény és ami mögötte van

Artist Management for the Music Business (Paul Allen)

Ez a könyv mindent tartalmaz, amit a zenész karrierjének irányításával kapcsolatban tudni kell. Paul Allen Artist Management for the Music Business című kötete a zenei üzletágon belül must-read, még akkor is, ha előadó vagy, nem pedig menedzser. Allen ugyanis bemutatja a zeneipar összes kulcsfontosságú aspektusát...

Onnantól kezdve, hogy hogyan mozdítható elő a fejlődés, hogyan lehet több forrásból bevételt termelni és hogyan tervezhető meg a jövő egy versenyképes stratégiával – ha szeretnél menedzser lenni, esetleg már az vagy, netán zenészként érdekel a téma, érdemes elmerülni ebben a könyvben.

Ha ezek igazak rád, menedzserre van szükséged!

Megérkezett a KoncertBooking.com belső könyvelés funkciója

Hamarosan érkezik cikksorozatunk következő része – addig is, neked melyik a kedvenced a felsoroltak közül, vagy melyik szakkönyvet ajánlod a következő etapba? Írd meg nekünk kommentben Facebookon vagy Instagramon!

Hasonló cikkek

Inspiráló zenei dokumentumfilmek esős napokra külföld - 2024.06.12
Hogyan alakítja át az AI a Z generáció zenei ízlését? külföld - 2024.06.06
Így hackeld meg a YouTube Shorts algoritmusát külföld - 2024.05.12
Nincs esély arra, hogy a mesterséges intelligencia teljesen leváltsa a zenészeket, és ez jól is van így külföld - 2024.05.05
A TV zenéje: sorozatok, amiknek a hangzásvilágát is imádjuk (1. rész) külföld - 2024.05.03
Global Music Report: jelentős növekedést produkált a zeneipar, de vannak problematikus területek külföld - 2024.04.28
Furcsa zenei kollabok, amik végül kultikussá váltak külföld - 2024.04.24
Elkészült az első mesterséges intelligencia által generált zenei videó külföld - 2024.04.07
A világ legkülönlegesebb hangszerei #1 - kalandozás a meditatív hangzásvilágban külföld - 2024.03.30
Zene és divat #2 - A punkok stílusa külföld - 2024.03.23
Innovatív zenei startupok 2024-ben – fókuszban a digitalizáció és a mesterséges intelligencia külföld - 2024.03.20
A legjobb online platformok zenetanuláshoz #1 külföld - 2024.03.17
Városok, amelyek kihagyhatatlanok a zene szerelmeseinek #2 külföld - 2024.03.14
A jövő zenéje #3: Output Co-Producer Pack Generator külföld - 2024.03.11
Zene és fenntarthatóság #4 - Kinetikus táncparkettek külföld - 2024.03.10
Tudjuk, mit olvasol idén tavasszal - kedvenc gitározásról szóló könyveink (1. rész) külföld - 2024.03.02
A jövő zenéje #2: az 5 legjobb generatív AI chatbot, amelyet neked is ismerned kell külföld - 2024.02.25
A playlistek ereje: hogyan befolyásolják a lejátszási listák a streamelési számokat és az előadók sikerességét? külföld - 2024.02.23
Az Eagles zenekar kéziratainak illetéktelen birtoklása miatt kezdődött bűnper New Yorkban külföld - 2024.02.21
Zene és fenntarthatóság, 3. rész - környezettudatos fesztiválok Európában külföld - 2024.02.11
Grammy-díjak 2024: íme a nyertesek listája külföld - 2024.02.05
A leghasznosabb appok zenészeknek (5. rész) - együttműködést támogató felületek külföld - 2024.02.03
Mi az a YouTube Samples és miért jó neked, ha zenész vagy? külföld - 2024.01.24
Zenei hagyományok #2: a korai jazz New Orleans-ban külföld - 2024.01.21
Szabadjára engedett kreativitás, avagy a Morning Pages technika külföld - 2024.01.17
Zenei hagyományok #1: klubkultúra Berlinben külföld - 2024.01.10
Műfajok nyomában, 3: a K-pop külföld - 2024.01.07
Zene és fenntarthatóság #2: zenészek, akik aktívan tesznek a környezetvédelemért külföld - 2023.12.10
Érdekességek a zene világából #1 - Valóban a zene a közös nyelvünk? külföld - 2023.12.06
Tanulj, fejlődj, inspirálódj! #6 – Podcastek a zenei üzletágról külföld - 2023.12.04
Új funkciókat jelentett be a TikTok: megérkeztek az előadói profilok! külföld - 2023.12.01
Elhunyt Shane MacGowan, a Pogues frontembere külföld - 2023.12.01
Disney-dalokkal érkezik Magyarországra a The King's Singers külföld - 2023.11.29
Tudjuk, mit olvasol idén télen! - Kedvenc dobolásról szóló könyveink külföld - 2023.11.20
YouTube zenészeknek, 4. rész: a legjobb csatornák DJ-knek külföld - 2023.11.15
Zene és fenntarthatóság, 1. rész: The Climate Gig külföld - 2023.11.08
Loudly: zenekészítés generatív mesterséges intelligenciával külföld - 2023.11.06
Hat év után ismét magyar csillag a Rising Stars-ban külföld - 2023.11.02
Műfajok nyomában, 2. rész: a trap zene külföld - 2023.10.27
Európában tovább nőttek a beszedett jogdíjak 2022-ben külföld - 2023.10.26
Megváltozik a Spotify jogdíj modellje 2024-től külföld - 2023.10.26
Nemzetközi díjat nyert a Larry külföld - 2023.10.23
Slash és zenekara, a Myles Kennedy & The Conspirators jövőre Budapesten lép fel külföld - 2023.10.20
Konferenciák, showcase-ek 2024-ben, amelyekre megéri jelentkezni külföld - 2023.10.18
A zeneipar szuperhősei, a szuperrajongók külföld - 2023.10.15
Kiadták az Electronic supergroup legjobb dalait külföld - 2023.10.14
A leghasznosabb appok zenészeknek (4. rész) - dalszerző alkalmazások külföld - 2023.10.02
Dalszerzők napja a mesterséges intelligencia jegyében külföld - 2023.09.29
Tanulj, fejlődj, inspirálódj! #5 – Podcastek a dalírásról külföld - 2023.09.24
TuneCore tanulmány: a megkérdezett indie előadók 27%-a használt már mesterséges intelligenciára épülő zenei eszközöket külföld - 2023.09.22
Eltűnsz a teendők között? A legjobb projektmenedzsment applikációk zenészeknek külföld - 2023.09.10
Tanulj, fejlődj, inspirálódj #5 – a legjobb szakmai podcastek dobosok számára külföld - 2023.08.08
Tedd próbára magad! - Külföldi dalszerző versenyek, amelyekre érdemes jelentkezni külföld - 2023.08.02
Itt a Meta legújabb fejlesztése, az Instagram Threads külföld - 2023.07.17
Gumicukor hegy, Bob Hope imitátor, kiskacsák - furcsa backstage igények világsztároktól (1. rész) külföld - 2023.06.18
Műfajok nyomában, 1. rész: a világzene külföld - 2023.04.20
ChatGPT-4: a zeneipar forradalmasítása mesterséges intelligenciára épülő nyelvi modellekkel külföld - 2023.04.16
Szakmázásra fel! - A legjobb zenei konferenciák Európában 2023-ban külföld - 2023.04.03
A régi zenék jobbak, mint a maiak? (2. rész) külföld - 2023.03.22
Az Apple Music önálló alkalmazást készített a klasszikus zene kedvelőinek külföld - 2023.03.21
Beköszöntött a „robotzene” kora, avagy egyre inkább teret hódít a mesterséges intelligenciával történő zenekészítés külföld - 2023.03.18
Már majdnem megvagy az új lemezeddel? Így készíts/készíttess ütős albumborítót hozzá! külföld - 2023.02.27
Megérkezett a Spotify új funkciója, a mesterséges intellingecián alapuló DJ külföld - 2023.02.23
„Lennél a Valentinom?” – 9 power couple a modern zene világából külföld - 2023.02.10
Március 19-én zárul a kolozsvári Jazz in the Park fesztivál versenyére való jelentkezés! külföld - 2023.02.08
Harry Styles kapta az év albuma díjat, Beyoncé rekordot döntött külföld - 2023.02.06
Michael Jackson unokaöccse játssza a címszerepet a Michael című életrajzi filmben külföld - 2023.02.01
George Michael, Missy Elliott, a Joy Division/New Order is jelölt a Rock & Roll Hírességek Csarnokába külföld - 2023.02.01
Tanulj, fejlődj, inspirálódj! #4 – „Nők a zenében” podcastek külföld - 2023.01.31
YouTube zenészeknek, 3. rész: fókuszban a zenei marketing külföld - 2023.01.23
Francia jelentés: csalnak a streaming hallgatottsággal külföld - 2023.01.16
Ava Max új lemezt ad ki külföld - 2023.01.11
Zene és divat kapcsolata: a flapperektől a hippiken és a punkokon át a kevert stílusokig külföld - 2023.01.09
YouTube zenészeknek, 2. rész - Branding, kritika, edukáció külföld - 2023.01.04
Nem csak a gamerek Mekkája: Discord zenészeknek külföld - 2022.12.30
Az elektronikus zene legfőbb online piactere: a Beatport és ami mögötte van külföld - 2022.12.29
7 nélkülözhetetlen ingyenes alkalmazás útközbeni zenéléshez külföld - 2022.12.27
Mentálhigiéné a zeneiparban, 1. rész: Támogató szervezetek, platformok külföld - 2022.12.20
YouTube zenészeknek, 1. rész: a 7 legjobb csatorna dobtanuláshoz külföld - 2022.12.20
Vigyázz, kész, TikTok #3: live streaming a TikTokon – van értelme? külföld - 2022.12.14
Innováció a zsebedben – niche zenei mobilappok, amikre érdemes odafigyelni #1 külföld - 2022.12.07
Tanulj, fejlődj, inspirálódj! #3 – Gitárról szóló podcastek külföld - 2022.12.04
#SpotifyWrapped: 2022 legnépszerűbb dalai, előadói, podcastjai és trendjei külföld - 2022.12.01
A bolygó az egyetlen táncparkettünk – zenei rendezvények és a fenntarthatóság külföld - 2022.11.24
Rádió vs. streaming – a milleniálok inkább a streamingben hisznek! külföld - 2022.11.22
Vigyázz, kész, streaming – így maxold ki az Apple Music-ot! külföld - 2022.11.18
Több mint egymilliárd fiatal hallása van veszélyben külföld - 2022.11.17
Zenész/sorsok – a legnézettebb zenei témájú filmek (1. rész) külföld - 2022.11.14
Az Amazon lekörözi a Spotify-t és az Apple Musicot? külföld - 2022.11.12
A független zenészek Mekkája, avagy a Bandcamp és ami mögötte van külföld - 2022.10.27
Egy tanulmány szerint a nők még mindig alulreprezentáltak a globális zeneiparban külföld - 2022.10.14
Új filmzenei albuma jelenik meg az Oscar-díjas Hans Zimmernek külföld - 2022.10.10
Hogyan használd a Redditet rajongótáborod növelésére? Mondjuk! külföld - 2022.10.07
Itt az új social média-őrület, a BeReal! Ismerd meg és használd ki a benne rejlő lehetőségeket! külföld - 2022.09.28
Tanulj, fejlődj, inspirálódj – a legjobb szakmai podcastek zenészek számára #2 külföld - 2022.09.02
Spotify & Shopify: így alakítsd át az előadói profilodat egy virtuális bolttá külföld - 2022.07.26
Tudjuk, mit olvasol idén nyáron #2 – 2022 eddigi legjobb zenei könyvei külföld - 2022.07.25
Lehetsz-e digitális nomád zenei producerként? Spoiler: IGEN! Mutatjuk, hogyan! külföld - 2022.07.20
Városok, amelyek kihagyhatatlanok a zene szerelmeseinek külföld - 2022.07.18
Cél: a világot jelentő deszkák, avagy tippek a nemzetközi zenei karrier felépítéséhez külföld - 2022.07.04
A rap rövid története + 4 dolog, amit kerülj el (kezdő) rapperként külföld - 2022.06.13
Tanulj, fejlődj, inspirálódj – a legjobb szakmai podcastek zenészek számára külföld - 2022.06.08
Patreon zenészeknek - a jutalmak (2. rész) külföld - 2022.05.13
Mit olvasnak a híres zenészek? 1. rész külföld - 2022.05.11
Nem csak a 20 éveseké világ – előadók, akik 30-on túl lettek sikeresek külföld - 2022.04.27
A leghasznosabb appok zenészeknek (1. rész) külföld - 2022.03.28
#RiotGirls, avagy nők, akik megváltoztatták a zeneipart külföld - 2022.03.08
AR és VR technológia a zenében - ez lenne a jövő? külföld - 2022.02.15
NFT-k: egy új világ küszöbén állunk? külföld - 2022.01.19
Trükkök a Spotify algortimusának befolyásolására külföld - 2021.12.14
Ügyelj a biztonságra, avagy tippek rendezvényszervezőknek! külföld - 2021.11.09
A legkülönlegesebb zenei alműfajok az elmúlt 25 évből – 1. rész külföld - 2021.10.20
Jövőre Budapesten koncertezik a Red Hot Chilli Peppers! külföld - 2021.10.13
A 9 legjobb fülmonitor 2021-ben külföld - 2021.03.10
Less be a világsztárok luxusturnébuszába! külföld - 2021.03.03

Keretbeli felugró ablak(ok)

Időtúllépés

Időtúllépés

Kereséseinek száma meghaladta
az öt lehetőséget,
A további böngészéshez lépjen be
vagy regisztráljon itt!

Típus

Típus

Regisztráció

Belépés

Regisztráció

Regisztráció

Az oldal használata regisztrációhoz kötött.

Szociális

Regisztráljon az alábbi lehetőségek egyikével

vagy

Regisztráció

A név megadása kötelező.
Az e-mail cím megadása kötelező.
A telefonszám megadása kötelező.
A jelszó megadása kötelező.
Az adatkezelési irányelvek elfogadása kötelező
A felhasználási feltétek elfogadása kötelező.
A KoncertBooking vízjeles cover fotó használata kötelező.
Van már profilod? Jelentkezz be!

Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Amennyiben elfelejtette jelszavát, az alábbi mező kitöltésével, e-mail címének megadásával igényelhet újat.

Elfelejtett jelszó

Kérjük írja be a felhasználójához tartozó email címét.
Nincs még profilod? Regisztrálj itt!

Amennyiben nem kapta meg az aktiváló emailt, az alábbi mező kitöltésével, e-mail címének megadásával igényelhet újat.

Aktiváló email újraküldése

Amennyiben nem kapta meg az aktiváló emailt, az alábbi mező kitöltésével, e-mail címének megadásával igényelhet újat.

Aktiváló email újraküldése

Kérjük írja be a felhasználójához tartozó email címét.
Nincs még profilod? Regisztrálj itt!

Jelszó megújítása

Jelszó megújítása

Ha elfelejtette a jelszavát, küldünk Önnek egy linket, amivel létrehozhat egy új jelszót, és visszajuthat a fiókjába.

Jelszó megújítása

Kérjük írja be új jelszavát.
Kérjük írja be új jelszavát mégegyszer.

Figyelem!

Figyelem!

A funkció használatához kérjük lépjen be
vagy regisztráljon itt!

Meghívó küldése

Elfelejtett jelszó

Siker!

Siker!

Figyelem!

Figyelem!

Kiemelt nap!

Kiemelt nap!

A listában szereplő árak eltérhetnek! Kérem kérjen a chaten felvilágosítást!

Figyelem!

Figyelem!

Éjfél utáni fellépések esetén a helyes keresési dátum az újonnan induló nap dátuma. Pl. Egy szombaton kezdődő klub fellépés éjfél utáni időpontja vasárnap 01:00 kor keresendő!

Kiemelt nap!

Kiemelt nap!

A listában szereplő árak eltérhetnek! Kérem kérjen a chaten felvilágosítást!

Figyelem!

Éjfél utáni fellépések esetén a helyes keresési dátum az újonnan induló nap dátuma. Pl. Egy szombaton kezdődő klub fellépés éjfél utáni időpontja vasárnap 01:00 kor keresendő!

Figyelem!

Figyelem!

Az aktivációs linked érvényessége lejárt! A Belépés/Aktiváló email újraküldése menüpontból kérhetsz újat.

Keresés mentése

Keresés mentése

Keresését hozzáadhatja a naptárához, így az eseményben lévő linket megnyitva mindig friss találatokat kaphat.

Kiemelt nap!

Előadói lista küldése

Hibás emailcím!
Nincsenek előadók kiválasztva

Ajánlat küldése

Ajánlat küldése

Hibás emailcím!

Listázó linkjének küldése

Listázó linkjének küldése

Hibás emailcím!
Név megadása kötelező!
Bezárás